Dakwerkzaamheden-Header

Dakwerkzaamheden: materialen, veiligheid en duurzaamheid

De specialisten van Serco zijn thuis in het verwerken van alle mogelijke materialen, waarin veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

Serco Dakspecialisten verwerkt onder andere de het materiaal Bitumen en EPDM. De traditionele bitumineuse dakbedekking verwerken wij in alle bekende systemen en alle beschikbare toepassingen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten en betrouwbare leveranciers. Daarnaast is veiligheid bij alle dakwerkzaamheden een belangrijke factor. Serco Dakspecialisten werkt uiteraard conform de in de Arbowet gestelde veiligheidseisen en biedt ook u een volledig pakket aan valbeveiligingsmiddelen.

Wédéflex: de norm voor Duurzame Daksystemen
Serco Dakspecialisten is aangesloten en gecertificeerd Wédéflex Established Dealer. Wédéflex is in het bezit van de BDA Verklaring en de milieuzorg-certificaten. Door ons vakmanschap te combineren met de kwaliteit van het product kunnen wij 10 jaar garantie bieden op het materiaal en de verwerking van Wédéflex.

Door het gebruik van duurzame daksystemen volgens de Wédéflex Established-norm leveren wij een bijdrage aan een duurzaam milieu. Deze systemen voldoen aan alle kwaliteitsvoorwaarden die door het Bouwbesluit, het Bouwstoffenbesluit en de certificeringsinstanties worden onderschreven. Vakkundig verwerkt door Serco Dakspecialisten, boven op jou wereld.

Wij zijn in het bezit van een Wédéflex Certificaat van Erkenning.
Klik hier voor ons Erkenning-certificaat.

 

Stel ons direct een vraag

Locatie Lemelerveld

Handelsweg 6
8152 BN Lemelerveld
T (0572) 37 13 01
F (0572) 37 27 63
E info@sercodak.nl

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden

Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Coevorden, Deventer, Emmen, Enschede, Groningen, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Hoogezand, Kampen, Leeuwarden, Meppel, Ommen, Wageningen, Zutphen, Zwolle