dak-isoleren

Dak isoleren: verlaging van de energiekosten

Tijdens werkzaamheden aan het dak bekijken wij ook de kansen om uw pand te isoleren. Een verbeterde isolatiewaarde van uw pand levert bijvoorbeeld een verlaging van uw energielasten op. Zijn hiervoor bouwkundige aanpassingen nodig? Zoals het ophogen van de dakranden? Dan adviseren wij u hier over. Verduurzaming en bij-isoleren van uw woning verhoogt de levensduur van uw pand enorm.

Een vakkundig geïsoleerd dak verhoogt het leefcomfort in bijvoorbeeld de woning en helpt energiekosten te besparen. Serco Dakspecialisten levert en monteert isolatie op het dak. Wij kunnen elke gewenste soort isolatieplaten aanbieden. Ook verbeteren wij door middel van afschotisolatie de waterloop op het dak.

Aantrekkelijke subsidies verlagen uw investering aanzienlijk
Wij weten de weg naar subsidies en kunnen u hierin adviseren, mocht u besluiten bij de bouw te isoleren. Hiermee kunt u een interessant deel van uw investering terugvorderen.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Stel ons direct een vraag

Locatie Lemelerveld

Handelsweg 6
8152 BN Lemelerveld
T (0572) 37 13 01
F (0572) 37 27 63
E info@sercodak.nl

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden

Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Coevorden, Deventer, Emmen, Enschede, Groningen, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Hoogezand, Kampen, Leeuwarden, Meppel, Ommen, Wageningen, Zutphen, Zwolle