sectoren

Serco Dakspecialisten: sterk in speciale sectoren

De formule van Serco Dakspecialisten slaat aan bij particulieren, bedrijfsleven, opdrachtgevende vastgoedbeheerders, aannemers, corporaties en VvE’s.

Vastgoedbeheer
Voor beheerders van vastgoed zijn wij een betrouwbare, flexibele en kundige partner voor dakbedekking, renovatie, service en onderhoud. Op basis van heldere afspraken voeren wij tot in detail al het vereiste dakwerk voor u uit, ongeacht het aantal woningen dat u aan ons toevertrouwt. Eveneens rapporteren wij snel en helder terug over de uitgevoerde werkzaamheden. Hiermee houdt u als vastgoedbeheerder een goede grip op kosten, kwaliteit én rendement op uw vastgoedbeheer.

Corporaties & VvE’s
Corporaties en VvE’s laten al hun grootschalige werk voor dakbedekking graag aan Serco Dakspecialisten over. Van dakbedekking tot en met renovatie, service en onderhoud. Sommige VvE’s staan dicht bij de bewoners of zijn dit zelf. Dit vraagt om extra focus op snel, netjes en goede communicatie met alle bewoners. Serco Dakspecialisten werkt met de modernste materialen, vakkundige medewerkers en hanteren uiteraard de wettelijk vereiste veiligheidsnormen. Op basis van een alerte terugkoppeling na de uitgevoerde werkzaamheden houdt u samen met Serco Dakspecialisten grip op al uw dakwerk.

Aannemerij
Serco Dakspecialisten is een ervaren en betrouwbare voor aannemers die nieuw bouwen of renoveren. In bouwteamverband kunnen wij de werkzaamheden rondom de daken in uw projecten volledig overnemen. Hierbij passen wij ons flexibel aan als het gaat om uw plannings- en bestekwensen, zodat onze werkzaamheden naadloos meelopen in uw totale aanneemproject. Just-in-time geleverd op uw bouwplaats en uitgevoerd door onze vakmensen garanderen wij dat onze dakbedekking uw bouwproject tot grote hoogte voert!

Onderwijs/Zorg
Aan gebouwen in de zorg en het onderwijs worden speciale eisen gesteld, en terecht. Goedwerkende, betrouwbare en veilige daken zijn hierin een belangrijke schakel. Serco Dakspecialisten speelt al sinds jaar en dag flexibel in op alle dakvragen vanuit het onderwijs en de zorg. En omdat uw werk tijdens onze werkzaamheden gewoon ongestoord moet doorgaan, passen wij onze planning graag nauwgezet aan die van u aan. Het resultaat? Minimale overlast voor uw cliënten, patiënten of leerlingen en studenten. Ook zijn wij bekend met alle speciale eisen die aan de daken van panden voor onderwijs en zorg worden gesteld.

Industrie/Handel
Daken in de industrie en handel zijn een vak apart. Serco Dakspecialisten kan hierin op het hoogste niveau meepraten als het gaat om vervanging, reparatie of onderhoud. Uiteraard voorzien van alle vereiste certificeringen. Wij werken veilig op hoogte en geven extra aandacht aan brandveiligheid in relatie tot uw bedrijfspand.

Particulier
Ook de particuliere opdrachtgever krijgt bij Serco Dakspecialisten alle aandacht. Voor vervanging van het dak, reparatie of onderhoud staan wij altijd standby. Ook als u een acuut probleem heeft. Wij zijn snel ter plaatse, geven u een objectief en betaalbaar advies en kunnen dit eveneens snel voor u uitvoeren. Noteert u ons nummer goed, zodat u Serco Dakspecialisten bij een calamiteit altijd direct kunt bereiken.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Stel ons direct een vraag

Locatie Lemelerveld

Handelsweg 6
8152 BN Lemelerveld
T (0572) 37 13 01
F (0572) 37 27 63
E info@sercodak.nl

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden

Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Coevorden, Deventer, Emmen, Enschede, Groningen, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Hoogezand, Kampen, Leeuwarden, Meppel, Ommen, Wageningen, Zutphen, Zwolle