duurzame-daken

Duurzame daken: de vele mogelijkheden

Serco Dakspecialisten gebruikt technische innovaties, milieuvriendelijke dakbedekking en milieuontlastende methoden voor toepassing, reparatie en onderhoud. Een concreet voorbeeld hiervan is onze focus op duurzame daken.

Roof2Roof
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van de kernwaarden van Serco Dakspecialisten. De samenwerking met Roof2Roof is een logisch gevolg daarvan.

Roof2Roof organiseert en faciliteert de recycling van bitumen daken tot op het hoogste duurzaamheidsniveau. Oude dakbedekking wordt volledig gerecycled tot een volwaardige grondstof voor nieuwe dakbedekking met behoud van alle goede eigenschappen. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of slopen.

Serco Dakspecialisten heeft een Roof2Roof oplossing en de prijzen liggen op hetzelfde niveau als die van een traditioneel dak. Serco Dakspecialisten versterkt door deze duurzame methode haar positieve invloed op het milieu. Het recyclen van dakbedekking levert direct milieuvoordeel op;

  • Oude dakmaterialen worden niet meer verbrand;
  • Minder nieuwe grondstoffen(aardolie) nodig;
  • Lager energieverbruik bij de productie van nieuwe dakrollen;
  • Aanzienlijke CO2-reductie.

Door de nieuwe technologie en de integrale ketensamenwerking is de Roof2Roof-methode uniek in de wereld. Derhalve zijn wij aangesloten als partner en gecertificeerd als Roof2Roof-specialist.

Klik hier voor ons MVO-certificaat.

 

 

Stel ons direct een vraag

Locatie Lemelerveld

Handelsweg 6
8152 BN Lemelerveld
T (0572) 37 13 01
F (0572) 37 27 63
E info@sercodak.nl

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden

Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Coevorden, Deventer, Emmen, Enschede, Groningen, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Hoogezand, Kampen, Leeuwarden, Meppel, Ommen, Wageningen, Zutphen, Zwolle