valbeveiliging

Uw lange termijn voordeel van een service- en onderhoudscontract

Lekkage is vaak het eerste signaal van een structureel probleem aan het platte dak. Door onze 24-uurs service dienst zijn onze ervaren monteurs snel ter plekke. Waar mogelijk repareren wij de lekkage direct. Uiteraard ontvangt u onze analyse van een eventueel dieper liggend probleem. Is vervolgactie nodig? Dan overleggen wij direct met u.

Het gemak en de zekerheid van een service- en onderhoudscontract
Jaarlijks (preventief) onderhoud verlengt de levensduur van het dak. Ook vermindert dit het risico op daklekkage. Steeds meer bedrijven en gebouwenbeheerders besluiten dat dakonderhoud een structureel deel is van het beheersbudget van hun gebouwen. Uw professionele partner hierin is Serco Dakspecialisten. U sluit met ons een aantrekkelijk service- en onderhoudscontract af. Op basis hiervan reinigen en inspecteren wij het dak en nemen klein reparatiewerk direct mee.

De start: een gedegen inspectie
De inhoud van het contract en kosten voor het contract hangen af van de staat waarin de daken zich bevinden. Met een nauwkeurige inventarisatie stellen wij een onderhoudsanalyse vast. Wij beschrijven de bestaande status, de resterende levensduur van het dak en een gespecificeerd meerjarenplan voor inspectie en onderhoud van het dak met bijbehorende kosten.

Korte lijnen, afspraak = afspraak
Serco Dakspecialisten realiseert uw projecten snel, secuur en solide. Korte lijnen en duidelijk overleg garanderen dat wij elk project uitvoeren volgens alle gemaakte afspraken. Onze professionals staan klaar om uw probleem op te lossen!

Meer weten?
Wilt u een onderhoudsinspectie of service- en onderhoudscontract afsluiten? Neemt contact met ons op.

Stel ons direct een vraag

Locatie Lemelerveld

Handelsweg 6
8152 BN Lemelerveld
T (0572) 37 13 01
F (0572) 37 27 63
E info@sercodak.nl

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden

Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Coevorden, Deventer, Emmen, Enschede, Groningen, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Hoogezand, Kampen, Leeuwarden, Meppel, Ommen, Wageningen, Zutphen, Zwolle