Valbeveiliging-Header

Valbeveiliging: tot op het hoogste niveau

Op hoogte werken, dus ook op het dak, brengt risico’s met zich mee. Serco Dakspecialisten professionele aanpak in klim- en valbeveiliging.

Het werk op het dak, ook in de beheersfase, valt onder de Arbowet. In elk project bieden wij onze medewerkers een veilige werkplek met de juiste klim- en valbeveiligingsvoorzieningen. Dit kan bijvoorbeeld met een permanent leuningwerk langs de dakrand. Is dit niet mogelijk of zijn de werkzaamheden incidenteel? Zoals enkele malen per jaar dan volstaat een individueel valbeveiligingssysteem met veiligheidsgordels en lijn- of railsysteem.

Inventariseren en realiseren
Serco Dakspecialisten werkt uiteraard conform de in de Arbowet gestelde veiligheidseisen en biedt ook u een volledig pakket aan valbeveiligingsmiddelen. Op basis van een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI & E) bepalen we voor u wat noodzakelijk is om de veiligheid te borgen. Vanzelfsprekend brengen wij de veiligheidsmiddelen met uiterste precisie aan.

Exclusief dealer Marq
Serco Dakspecialisten is voor Noord-Oost Nederland exclusief dealer van Marq hoogwaardige klim- en valbeveiligingsproducten. Variërend van de Marq D-Anchor-serie tot en met diverse kabeltrajectsystemen. Maar ook als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, signaleringen, gebodspictogrammen, toetredingsvoorzieningen en modulaire hekwerksystemen biedt Marq een oplossing op maat.

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Stel ons direct een vraag

Locatie Lemelerveld

Handelsweg 6
8152 BN Lemelerveld
T (0572) 37 13 01
F (0572) 37 27 63
E info@sercodak.nl

Wij zijn werkzaam in de volgende gebieden

Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Coevorden, Deventer, Emmen, Enschede, Groningen, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen, Hoogezand, Kampen, Leeuwarden, Meppel, Ommen, Wageningen, Zutphen, Zwolle