Nieuws - Serco Dakspecialisten
16763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16763,page-child,parent-pageid-16658,bridge-core-2.8.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Nieuws

Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
RENOVATIE DAKEN HARDENBERG!

In opdracht van Vechtdal Wonen hebben wij een aantal daken gerenoveerd in Hardenberg. Tot volle tevredenheid van alle partijen hebben wij enkele jaren geleden de eerste fase al gerenoveerd, waarna we deze mooie opdracht hebben gekregen!

Op de gerenoveerde daken is de ballastlaag van grind en de PVC-bedekking verwijderd. Vervolgens hebben wij een 2-laags systeem van Wedeflex aangebracht.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het dak? Bezoek dan onze website! http://ow.ly/QgX850GqG5s
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
PROJECT SEALECO LEMELERVELD!

Voor het nieuwe pand van SealEco BV in Lemelerveld hebben wij het dak mogen verzorgen. Wederom een resultaat van een prachtige regionale samenwerking. Wat een mooie klus in ons eigen dorp!

Weten wat wij op het dak voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
http://ow.ly/lKFB50GoYLa
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
ONZE EXPERTISES!

Enige tijd geleden hebben wij een bericht geplaatst over één van onze expertises: het toepassen van witte dakbedekking. Nu is het toepassen van witte dakbedekking niet onze enige expertise! Zo leggen wij bijvoorbeeld ook groene daken aan en geven wij door onze samenwerking met Roof2Roof invulling aan één van onze kernwaarden: maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer weten en benieuwd naar al onze expertises? Breng dan een bezoekje aan onze website! http://ow.ly/c0SU50Gfa45
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
DAG VAN DE DAKDEKKER!

Vandaag is de eerste dag dat er jaarlijks 'de dag van de dakdekker' gevierd zal worden! De vakbladen Roofs en steilDAK organiseren deze dag in samenwerking met onze branche.

Een mooi moment dus om onze dakdekkers in het zonnetje te zetten! Wij willen al onze dakdekkers bedanken voor hun inzet en vertrouwen! Ons personeel is ons meest waardevolle gereedschap en de afgelopen jaren hebben wij geweldige projecten mogen realiseren met dank aan het vakwerk van onze dakdekkers!

Benieuwd naar de prachtige daken die onze dakdekkers hebben gerealiseerd? Breng dan eens een bezoekje aan onze website!
http://ow.ly/MXwC50G9rkn
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
In samenwerking met Schutte bouw & ontwikkeling hebben wij eind 2020/begin 2021 twee flats gerenoveerd in opdracht van Woonbedrijf ieder1. Na volle tevredenheid van alle partijen is het mooi om te zien dat het vertrouwen wordt uitgesproken met een volgende opdracht.

Het nieuwe project aan de Thorbeckesingel in Zutphen gaat net zo’n plaatje worden als de onderstaande opdracht! Medio oktober zullen wij starten met de werkzaamheden.

Meer weten over het project aan de Berkenlaan en de Emmerikseweg? Klik dan op de link! https://www.sercodak.nl/referenties/berkenlaan-emmerikseweg-zutphen/
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
24-UURS SERVICE!

Met onze 24-uurs service zijn onze ervaren monteurs altijd snel ter plekke bij spoedgevallen. Waar mogelijk repareren wij de lekkage direct. Ook onderzoeken wij het onderliggende probleem, hiervan ontvangt u een analyse met mogelijke verbeterpunten. Is er een vervolgactie nodig? Dan overleggen wij dit direct met u.

Meer weten over onze service en diensten? Neem dan contact met ons op! http://ow.ly/V0Hn50G2e6C

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie