Nieuws | Serco Dakspecialisten
16763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16763,page-child,parent-pageid-16658,bridge-core-2.7.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-26.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Nieuws

Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
GESPOT!

Één van onze medewerkers was samen met zijn zoon lesstof aan het doornemen toen hij plots het project 'Wereld van Theater' tegenkwam waar hij zelf aan heeft meegewerkt! Wat ontzettend leuk om één van onze gaafste projecten terug te zien in een lesboek.

In 2016 zijn wij voor het dak van ATLAS Theater in Emmen zelfs genomineerd voor ‘Dak van het jaar 2016’. Waarom? De foto’s spreken voor zich! Wilt u meer weten over dit fantastische project? Klik dan op de onderstaande link. http://ow.ly/772T50F6vhz
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
PROJECT KROONPLEIN LEMELERVELD!

In opdracht van VvE Kroonplein zijn wij vandaag gestart met de renovatie van hun dakterras. Alle tegels (600 m2) zijn vandaag verwijderd en afgevoerd in samenwerking met Van Straaten Raalte en Reko Raalte.

Na deze werkzaamheden gaan wij starten met het aanbrengen van nieuwe dakbedekking en tegels. Wat een mooie klus in ons eigen dorp!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website! http://ow.ly/ju6E50F1aL4
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
VACATURE DAKDEKKER!

Wij zijn op zoek naar dakdekkers voor diverse werkzaamheden in zowel renovatie als onderhoud! Als dakdekker ben je dagelijks bezig met het aanbrengen van dakbedekkingssystemen en het inspecteren of onderhouden van daken.

Bij Serco Dakspecialisten is ons personeel is het meest waardevolle gereedschap wat we hebben en daar zijn we zuinig op! Van kantoor tot op het dak, iedereen is gelijk en zo behandelen wij elkaar ook.

Enthousiast? Bekijk dan de volledige vacature op onze website en reageer! http://ow.ly/tuJw50EVtwr

#vacature #sercodakspecialisten #serco #dakspecialisten #dakdekker #teamverband #vacaturealert
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
RENOVATIE COMPLEX HARDERWIJK!

Enige tijd geleden hebben wij in opdracht van Woningcorporatie UWOON in Harderwijk een complex aan de Van Speyklaan mogen renoveren. Het dak is inmiddels volledig gereed en opgeleverd.

Inmiddels zijn we voor dezelfde opdrachtgever ook op drie andere locaties in Harderwijk en Elburg bezig met het renoveren van daken.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website! http://ow.ly/Ej0k50EQm38
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
GESLOTEN OP 13 & 14 MEI!

Op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 14 mei zijn wij gesloten. Wij wensen u alvast een fijne Hemelvaartsdag toe!

Voor vragen of dringende zaken blijven wij uiteraard bereikbaar op het telefoonnummer: 0572-371301, of per mail via info@sercodak.nl.
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
RENOVATIE SCANIA MEPPEL!

De werkzaamheden aan de productiehal van Scania Production Nederland in Meppel zijn afgerond. Het dak is volledig gereed en opgeleverd zoals op de onderstaande foto's te zien is.

De witte toplaag op de daken zorgt o.a. voor een lagere temperatuur in de productiehal. Meer weten over de voordelen een wit dak? http://ow.ly/thLX50EFiJn

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie