Nieuws | Serco Dakspecialisten
16763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16763,page-child,parent-pageid-16658,bridge-core-2.8.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Nieuws

Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
Dit project is wederom een prachtige regionale samenwerking! Onderhoudspartner Lenferink is al jaren een vaste partner van ons. Zij verzorgden het schilderwerk bij onze verbouwing, wij het dakwerk bij hun. Samen met onze vaste partners zorgen wij altijd voor een topresultaat!
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
ZOMERSTOP 2021!

Vanaf 26 juli gaan onze medewerkers genieten van hun welverdiende vakantie! Op maandag 23 augustus staan wij weer voor u klaar. Wij willen al onze medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers bedanken voor hun inzet en vertrouwen! Serco Dakspecialisten BV wenst u een fijne vakantie toe!

Voor vragen of dringende zaken blijven wij uiteraard bereikbaar op het telefoonnummer: 0572-371301, of per mail via info@sercodak.nl.

Benieuwd naar onze referenties van het afgelopen jaar? Breng dan eens een bezoekje aan onze website! http://ow.ly/E5d350FzwiL
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
RENOVATIES APELDOORN!

In opdracht van Ons Huis zijn wij bezig met de renovatie van diverse daken aan Het Firmament, Waterlei en Zonnewende in Apeldoorn.

De bestaande PVC-dakbedekking en isolatie wordt verwijderd waarnaar er een bitumineuze dampremmer, nieuwe isolatie en dakbedekking wordt aangebracht. Vervolgens worden ook alle dakramen en lichtkoepels vervangen. De helling in het dak maakt het een mooie uitdaging om de materialen op hun plaats te houden.

Het eerste en tweede blok zijn inmiddels opgeleverd. De werkzaamheden aan het derde blok zijn in volle gang en zullen voor de vakantieperiode gereed zijn. Naast de bovendaken hebben wij ook alle bergingen gerenoveerd, ook deze zijn inmiddels opgeleverd.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website! http://ow.ly/ja4550FvNP9
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
RENOVATIE FLATS ZWOLLE!

In opdracht van Mateboer Groep B.V. en SWZ woningcorporatie zijn wij twee flats aan de Palestrinalaan in Zwolle aan het renoveren. Met een hoogte van maar liefst 34 meter is dit een mooie uitdaging om de nieuwe isolatie en dakbedekking aan te brengen!

De eerste flat is nagenoeg gereed en inmiddels zijn we ook op de tweede flat begonnen met onze werkzaamheden.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website! http://ow.ly/hpY350FqRuu
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
PROJECT NIJENHAGHEN OMMEN!

In opdracht van Vechtdal Wonen zijn wij gestart met de renovatie van het dak van zorgcomplex Nijenhaghen in Ommen.

De bestaande EPDM dakbedekking wordt verwijderd en het dak wordt voorzien van een twee laags bitumineus systeem van Wedeflex Duurzame Daksystemen. Met een bewezen levensduur van 34 jaar kunnen de bewoners van Nijenhaghen er weer jarenlang droog bij zitten!

Dit project is een prachtig voorbeeld waar renoveren en leren samen komen. Één van onze leerling-dakdekkers werkt dit hele project mee en krijgt zo de mogelijkheid om het vak goed onder de knie te krijgen.

Ben jij of ken jij iemand die interesse heeft om dakdekker te worden? Bekijk dan de vacature op onze website en neem contact met ons op! http://ow.ly/s1xw50FlNux
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
GESPOT!

Één van onze medewerkers was samen met zijn zoon lesstof aan het doornemen toen hij plots het project 'Wereld van Theater' tegenkwam waar hij zelf aan heeft meegewerkt! Wat ontzettend leuk om één van onze gaafste projecten terug te zien in een lesboek.

In 2016 zijn wij voor het dak van ATLAS Theater in Emmen zelfs genomineerd voor ‘Dak van het jaar 2016’. Waarom? De foto’s spreken voor zich! Wilt u meer weten over dit fantastische project? Klik dan op de onderstaande link. http://ow.ly/772T50F6vhz

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie