Nieuws - Serco Dakspecialisten
16763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16763,page-child,parent-pageid-16658,bridge-core-2.8.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,vss_responsive_adv,vss_width_768,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Nieuws

Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
24-UURS SERVICE!

Met onze 24-uurs service zijn onze ervaren monteurs altijd snel ter plekke bij spoedgevallen. Waar mogelijk repareren wij de lekkage direct. Ook onderzoeken wij het onderliggende probleem, hiervan ontvangt u een analyse met mogelijke verbeterpunten. Is er een vervolgactie nodig? Dan overleggen wij dit direct met u.

Meer weten over onze service en diensten? Neem dan contact met ons op! http://ow.ly/a8GF50GMWnJ
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
NIEUWE MEDE-EIGENAAR SERCO DAKSPECIALISTEN B.V.

Serco Dakspecialisten heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkelt tot een bekend gezicht binnen de regio en de daken branche.
Patrick Grobbée nam in 2010 het stokje over van Henk Brouwer, nu geeft Patrick een deel van dat stokje over aan zijn collega, Sven Kruger.

Sven begon 7 ½ jaar geleden als calculator bij Serco en heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot bedrijfsleider. Dat hij nu de volgende stap kan zetten is iets waar hij, samen met zijn jonge gezin, erg trots op is. Een mooie kans die hem gegund wordt!

Ook Patrick is trots op wat hij, samen met alle medewerkers, tot op de dag van vandaag, heeft mogen bereiken met Serco.
Van een relatief klein bedrijf is het inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 50 medewerkers die er allemaal hun schouders onderzetten.
Dat hij dit nu samen met Sven mag voortzetten is voor beiden een mooie stap .

Serco dakspecialisten Boven op jouw wereld, waar ontwikkeling en vertrouwen voorop blijft staan!
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
RENOVATIE DAKEN HARDENBERG!

In opdracht van Vechtdal Wonen hebben wij een aantal daken gerenoveerd in Hardenberg. Tot volle tevredenheid van alle partijen hebben wij enkele jaren geleden de eerste fase al gerenoveerd, waarna we deze mooie opdracht hebben gekregen!

Op de gerenoveerde daken is de ballastlaag van grind en de PVC-bedekking verwijderd. Vervolgens hebben wij een 2-laags systeem van Wedeflex aangebracht.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het dak? Bezoek dan onze website! http://ow.ly/QgX850GqG5s
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
PROJECT SEALECO LEMELERVELD!

Voor het nieuwe pand van SealEco BV in Lemelerveld hebben wij het dak mogen verzorgen. Wederom een resultaat van een prachtige regionale samenwerking. Wat een mooie klus in ons eigen dorp!

Weten wat wij op het dak voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
http://ow.ly/lKFB50GoYLa
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
ONZE EXPERTISES!

Enige tijd geleden hebben wij een bericht geplaatst over één van onze expertises: het toepassen van witte dakbedekking. Nu is het toepassen van witte dakbedekking niet onze enige expertise! Zo leggen wij bijvoorbeeld ook groene daken aan en geven wij door onze samenwerking met Roof2Roof invulling aan één van onze kernwaarden: maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer weten en benieuwd naar al onze expertises? Breng dan een bezoekje aan onze website! http://ow.ly/c0SU50Gfa45
Serco Dakspecialisten BV
Serco Dakspecialisten BV
DAG VAN DE DAKDEKKER!

Vandaag is de eerste dag dat er jaarlijks 'de dag van de dakdekker' gevierd zal worden! De vakbladen Roofs en steilDAK organiseren deze dag in samenwerking met onze branche.

Een mooi moment dus om onze dakdekkers in het zonnetje te zetten! Wij willen al onze dakdekkers bedanken voor hun inzet en vertrouwen! Ons personeel is ons meest waardevolle gereedschap en de afgelopen jaren hebben wij geweldige projecten mogen realiseren met dank aan het vakwerk van onze dakdekkers!

Benieuwd naar de prachtige daken die onze dakdekkers hebben gerealiseerd? Breng dan eens een bezoekje aan onze website!
http://ow.ly/MXwC50G9rkn

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie